مدارک لازم برای اثبات تک پسری برای معافیت
نوشته شده توسط : nezam

مدارک لازم برای اثبات تک  پسری برای معافیت 

 

عزیزان همراه سایت نظام وظیفه در این مقاله قصد داریم بیشتر در خصوص معافیت تک فرزندی بنویسیم نحوه گرفتن معافیت تک فرزندی ؟مزایای معافیت تک فرزندی ؟و... همه را در همین مقاله مطالعه نمایید و در صورت دریافت کسب اطاعات بیشتر با شماره های سامانه صدای مشاور تماس حاصل کرده و از راهنمایی مشاوران مرکز بهره مند شوید.

 

 

 

 

,,,,,,,,,

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه "

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

شماره ویژه شهر تهران  9092301612

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595  تماس حاصل فرمایید

تماس از 8صبح تا 12شب

حتی ایام تعطیل


,,,,,,,

 

 

 

آیا معافیت تک فرزندی وجود دارد؟


همانگونه که می دانید افرادی مشمول خدمت سربازی در دوران صلح می باشند که اعزام به خدمت سربازی خللی در خانواده و زندگی فرد ایجاد نکند. افرادی که از وضعیت جسمی مساعدی برخوردار نیستند حتی در زمانی که صلح نباشد از خدمت سربازی معاف پزشکی هستند. برخی از افراد به دلیل داشتن مسئولیت نگهداری و سرپرستی خانواده نیز در زمان صلح از خدمت سربازی معاف هستند که به آن معافیت کفالت گفته می شود.

عده ای نیز در زمان صلح می توانند به دلیل سوابق ایثارگری پدر یا مادر از خدمت سربازی معاف شوند که به آن معافیت ایثارگری گفته می شود. در قانون معافیت های نظام وظیفه معافیت تک فرزندی را همان معافیت کفالت می نامند. افراد مشمولی که تک فرزند پسر باشند، در صورت نیاز خانواده به فرد مشمول به دلیل گذران زندگی، فرد مشمول می تواند با داشتن شرایط خاص از معافیت تک فرزندی استفاده کند

 




شرایط معافیت سربازی تک فرزندی (معافیت کفالت)

در صورتی که فرد مشمول تک فرزند پسر خانواده باشد و دارای غیبت سربازی نیز نباشد و یا در صورت داشتن غیبت شرایط توجیه غیبت سربازی را داشته باشد، می تواند با دارا بودن یکی از شرایط زیر نسبت به اخذ معافیت تک فرزندی یا معافیت کفالت اقدام نماید.

پدر فرد مشمول بالای ۷۰ سال سن داشته باشد و یا اینکه اگر کمتر از ۷۰ سال سن دارد توانایی کار کردن به دلیل بیماری نداشته باشد و از کار افتاده باشد. اگر پدر فرد مشمول در این وضعیت باشد پس نمی تواند از پس گذران امورات خانواده بر بیاید در نتیجه لازم است فرزند پسر تامین خانواده را بر عهده بگیرد.پدر فرد مشمول فوت کرده باشد و فرد مشمول وظیفه نگهداری از مادر و دیگر فرزندان را داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله

 

 

 

معافیت کفالت مادر فاقد شوهر را بخوانید

پدر و مادر مشمول از هم طلاق گرفته باشند. در صورت طلاق پدر و مادر باید سی ماه از تارخ طلاق آنها نیز گذشته باشد و مادر نیز مجدد ازدواج نکرده باشد. خانواده فرد مشمول تحت پوشش بهزیستی یا کمیته امداد باشند.
فرد مشمول دارای سه خواهر باشد.

نکته : امکان دارد فرد مشمول دارای برادر نیز باشد و تک فرزند پسر خانواده نباشد در این صورت هم می تواند با دارا بودن برخی ازشرایط از قبیل: برادر سنش کمتر از ۱۸ سال باشد یا برادر نا توان باشد، از معافیت تک فرزندی یا معافیت کفالت استفاده کند.

 



انواع معافیت ها _ معافیت تحصیلی


- صدور معافیت تحصیلی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طریق مراجع ذی‌ربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهی پایان تحصیلات در هر مقطع می‌باشد.

- مشمولین دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی داخل یا خارج از کشور که مورد تأیید وزارتخانه‌های علوم و بهداشت می‌باشند پذیرفته شوند تا زمانی که وفق تبصره (1) ماده (33) به تحصیل اشتغال دارند، می‌توانند مشروط به این‌که دارای غیبت غیرموجه نباشند از معافیت تحصیلی استفاده نمایند. این معافیت برای هر مقطع فقط یک بار داده می‌شود.

- مشمولین دارای مدرک کارشناسی و بالاتر و معادل آن در حوزه‌های علمیه علاقمند به تحصیل درخارج از کشور در صورتی که از نظر مقررات این قانون و وزارتخانه‌های علوم و بهداشت، حائز شرایط ادامه تحصیل در خارج ازکشور باشند و دانشگاه‌ها و رشته‌های آنها مورد تأیید وزارتخانه‌های فوق باشد، می‌توانند با سپردن تضمین‌های لازم با استفاده از مقررات این قانون برای تحصیل به خارج از کشور مسافرت نمایند.

بر اساس این قانون، ایرانیان مقیم خارج از کشور، فرزندان مأمورین ثابت دولت جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و هم‌چنین کسانی که قانوناً تحت کفالت، یا ولایت قانونی آنها می‌باشند، چنانچه در حین تحصیل در مدارس ایرانی مستقر در خارج از کشور و یا مؤسسات آموزشی کشورهای خارج مورد تأیید آموزش و پرورش و طلاب حوزه‌های علمیه مورد تأیید شورای ‌عالی حوزه‌های علمیه به سن مشمولیت برسند از معافیت تحصیلی بهره‌مند می‌گردند و ادامه تحـصیل آنان تا سقف یک سال پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی خارج از کشورکه مورد تأیید وزارتخانه‌های علوم یا بهداشت هستند بلامانع می‌باشد.

- همه مشمولین وظیفه باید قبل از اعزام به خدمت توسط یک پزشک از نیروهای مسلح معاینه شوند و در صورت نبودن پزشک از نیروهای مسلح، توسط پزشکان غیرنظامی متعهد که صلاحیت آنان به وسیله نیروی انتظامی تأیید شده باشد، معاینه شوند.

بر این اساس ، چنانچه رئیس سازمان یا نماینده او اطمینان حاصل کند که رأی شورای پزشکی مطابق مقررات صادر نشده است، پرونده را برای بررسی به شورای عالی پزشکی که از سه پزشک متخصص نیروهای مسلح تشکیل می‌گردد ارجاع می‌دهد. نظر این شورا قطعی و لازم الاجراء است.







    

نوع معافیت

 

1 .یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد.


2 .یگانه مراقب یا نگهدارنده مادر فاقد شوهر


3 .تنها برادر تنیِ سرپرست خواهر فاقد پدر، همسر و فرزند ذکور غیرمحجور


4 .تنها برادرِ سرپرستِ برادرِ کبیرِ نیازمندِ مراقب و فاقد پدر و همسر و فرزند ذکور غیر محجور و فاقد شغل


5 .یگانه سرپرست برادر کمتر از هجده سال تمام


6 .یگانه نوه ذکور مراقب یا نگهدارنده جد فاقد فرزند یا جده فاقد شوهر و فرزند


7 .مشمولی که همسرش فوت نموده و از او دارای فرزند صغیر بوده مادامی که ازدواج مجدد نکرده است و یا همسری دارد که بعد از ازدواج معلول شده و نیازمند مراقبت باشد.


8 .از چند برادر واجد شرایط اعزام به خدمت در صورت اعزام یکی از برادران به خدمت، یکی از برادران می‌تواند تا اتمام خدمت او از تعویق اعزام استفاده کند.


9 .در مورد معافیت از انجام خدمت ضرورت یک نفر از فرزندان خانواده‌ای که دو برادر آنان خدمت سربازی را انجام داده‌اند، ستاد کل نیروهای مسلح تصمیم‌گیری می‌کند.


10 .یکی از فرزندانِ پسر سربازی که در حین خدمت سربازی فوت کند و یا یکی از فرزندان ذکور خانواده‌ای که یک فرزند آن خانواده در حین انجام خدمت سربازی فوت کرده باشد.


11 .یکی از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام(ره) و سازمان بهزیستی از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.


12. مشمولانی که حداقل یک فرزند معلول داشته باشند از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می‌باشند.


13 .تنها پسر خانواده‌هایی که دارای سه فرزند اناث یا بیشتر باشند از انجام خدمت دوره ضرورت معافند.


14  .مشمولانی که با معلولان اناث دارای معلولیت جسمی ـ حرکتی ازدواج کنند به صورت موقت از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می‌شوند و پس از گذشت پنج‌سال از استمرار ازدواج آنها معافیت موقت به معافیت دائم تبدیل می‌شود.


15 .همه فرزندان ذکور شهدا و جاویدالاثران(مفقودین) از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند.


16 .به ازاء هرشهید یا آزاده با حداقل بیست و چهار ماه سابقه اسارت یا جانباز با حداقل (25%) جانبازی یا جاویدالاثر(مفقود) فاقد فرزند ذکور یک نفر از برادران آنها از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می‌شوند.


17 .به ازاء هر بیست و چهار ماه آزادگی، (25%) جانبازی و سی ماه سابقه حضور در جبهه یک نفر از فرزندان آزادگان، جانبازان و رزمندگان معاف می شود.


18 .همه مشمولین جانباز دارای حداقل ده درصد (10%) جانبازی از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند.


19.یک فرزند خوانده قانونی ذکور جانبازی که برابر گواهی بنیاد شهید و امور ایثارگران صاحب فرزند نمی شود از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می‌شود.


20.مشمولانی که با جانبازان اناث دارای درصد جانبازی 25درصد و بالاتر ازدواج کنند به صورت موقت از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می‌شوند و پس از گذشت پنج‌سال از معافیت موقت آنان در صورت استمرار ازدواج معافیت موقت به معافیت دائم تبدیل می‌شود

 



معافیت تک فرزندی سربازی حذف می‌شود؟

معافیت تک فرزندی سربازی در سال 98 ، به گزارش سایت نظام وظیفه و  به نقل از ثریا، برخی از مشمولان خدمت وظیفه عمومی که متقاضی بهره‌مندی از طرح سرباز معلم بودند، درباره نحوه اقدام برای این طرح سوالاتی دارند که در این گزارش پاسخ خواهیم داد.مطابق قوانین موجود در ارتباط با سربازی و خدمت وظیفه عمومی، مهلت بهره‌مندی از طرح سرباز معلم به اتمام رسیده است و افراد واجد شرایط جذب شدند.

همچنین بسیاری از مشمولان متقاضی معافیت تک فرزندی که سن پدرشان به ۷۰ سال نرسیده است، درباره بهره‌مندی از این نوع معافیت سوالاتی دارند که بهتر است بدانند: بر اساس قوانین، سن پدر برای استفاده از معافیت تک فرزندی ۷۰ سال تمام است، که احتمالا به زودی آن هم حذف می‌شود.معافیت تک فرزندی سربازی در سال 98

گفتنی است؛ برخی از مشمولان خدمت وظیفه که خانواده‌هایشان از یکدیگر طلاق گرفته‌اند و یک برادر بزرگتر دارند، درباره نحوه اقدام برای معافیت کفالت سوالاتی دارند که در ادامه پاسخ خواهیم داد.مطابق قانون؛ این افراد نمی‌توانند از معافیت کفالت در صورت جدایی پدر و مادر بهره‌مند شوند، چراکه برادر وی مانع این نوع معافیت است




منبع:مدارک لازم برای اثبات تک  پسری برای معافیت 

 

 

آیا نظام قدیمی ها می توانند در کنکور 99 شرکت کنند-هزینه گرفتن پاسپورت-شرایط استخدام بانوان در نیروی انتظامی98 -میزان حقوق سربازان بر حسب مدرک تحصیلی98 -شرایط و نحوه استخدام یگان ویژه نیروی انتظامی 98-شرایط استخدامی نیرو انتظامی زن در سال 98-استخدام در نیرو انتظامی با مدرک لیسانس 98زمان و شرایط ثبت نام آزمون مشاوران حقوقی  98 - 99-نحوه اطلاع از محل خدمت سربازی-نحوه دریافت کارت ایثارگری-هزینه گرفتن پاسپورت 98-نحوه دریافت کد سخا به صورت اینترنتی-لیست بهترین پادگان های ایران-شرط معدل ورود به هنرستان-تاریخ واریز حقوق سربازان نظام وظیفه 98 -شرایط و نحوه استخدام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران سال 98 -ترتیب درجه های نظامی بر حسب مدرک تحصیلی سال 98 -ثبت نام آزمون سردفتری اسناد در سال 98  99 -مدارک لازم جهت خرید بیمه خدمت سربازی در سال  98 - وام خودرو جانبازان سال -کد سخا - استخدام وزارت دفاع -اعزام به خدمت -سهمیه ایثارگران در کنکور 98 -پیام آوران بهداشت -استخدامی نیروی انتظامی 98 -قیمت خرید خدمت سربازی-معافیت پزشکی چشم -استعلام آنلاین کارت پایان خدمت -حقوق سربازان در سال 98 -حقوق ایثارگران چقدر است -نتایج میانجیگری -ثبت نام سرباز معلم 98 -حقوق سربازان -مدت خدمت سربازی در سال 98 -سایت ثبت نام سرباز معلم -کد رهگیری کارت ایثار ارتش-خرید خدمت سربازی -کد سخا-امریه سربازی-مدت خدمت سربازی -کارت پایان خدمت-پیگیری کارت ایثارگری-شرایط خرید سربازی -امریه-انواع معافیت سربازی- معافیت تحصیلی-حقوق سربازی -دانشگاه افسری بانوان-مهلت خرید خدمت سربازی -خرید بیمه سربازی -استعلام غیبت سربازی-کنکور 99 نظام قدیم _تاریخ اعزام به خدمت لیسانس ها_معاف از رزم گروه ب-خرید خدمت سربازی-نحوه استخدام صدا و سیما 98 - 99





:: برچسب‌ها: مدارک لازم برای اثبات تک پسری برای معافیت ,
:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: